Rokotepisteiden määrä Uudellamaalla kaksinkertaistuu heinäkuussa

Rokotepisteiden määrä Uudellamaalla kaksinkertaistuu heinäkuussa

Rokotepiste Oy laajentaa palveluitaan Uudellamaalla! Avaamme viisi uutta toimipaikkaa heinäkuussa sekä laajennamme aukioloaikoja Rokotepisteillä Helsingissä. Tuomme Rokotepisteen entistä lähemmäksi sinua tuplaamalla toimipaikkojen lukumäärän.

 

Uudet heinäkuussa avautuvat toimipaikat ovat:

Apteekki Koivuhaka

Apteekki Primavera

Vuoapteekki

Tapiolan Apteekki kauppakeskus Ainoassa

Laajasalon Apteekki kauppakeskus Saaressa

Rokotepisteillämme voit ottaa tarvitsemasi rokotukset kätevästi ilman ajanvarausta tai varata ajan rokotepisteelle etukäteen netissä. Varaamalla ajan etukäteen ja maksamalla rokotuksen netissä helpotat asiointiasi rokotepisteellä.

 

Joustavuus ja paikallisuus ovat meille sydämenasioita. Tarjoamme rokotteita joustavasti ja kätevästi paikallisesta apteekista – silloin kuin sinulle sopii. Haluamme tehdä rokotusten ottamisesta mahdollisimman vaivatonta ja joustavaa, jotta sinä voit keskittyä elämän muihin tärkeisiin asioihin.

 

Rokotteiden ottaminen on nyt helpompaa kuin koskaan! Rokotepiste Oy:n tiimi odottaa innolla mahdollisuutta palvella sinua uusissa toimipaikoissamme.

 

Tervetuloa Rokotepisteelle – tehdään yhdessä terveydestä helpompaa!

Jaa tämä artikkeli

Uusimmat artikkelit

Ajankohtaista

Lapsen rokottaminen – vinkkejä ja ohjeita

Monelle vanhemmalle on tuttua, että rokotukset herättävät lapsissa murheita ja ahdistusta. Rokotustilanteessa lapset pelkäävät eniten pistämisen tuottamaa kipua, mutta myös vieras ihminen ja erikoinen tilanne

Laajasalon apteekki
Ajankohtaista

Rokotepisteiden määrä Uudellamaalla kaksinkertaistuu heinäkuussa

Rokotepiste Oy laajentaa palveluitaan Uudellamaalla! Avaamme viisi uutta toimipaikkaa heinäkuussa sekä laajennamme aukioloaikoja Rokotepisteillä Helsingissä. Tuomme Rokotepisteen entistä lähemmäksi sinua tuplaamalla toimipaikkojen lukumäärän. Uudet heinäkuussa