Hinnasto

Punkkirokote antaa suojaa punkkien levittämää puutiaisaivotulehdusta eli TBE-virusta vastaan. Tautia kutsutaan myös puutiaisaivokuumeeksi. Perusrokotesarja sisältää kolme rokotuskertaa.

55 €

Pakettihinta – 2 annosta:

99 €

(säästö: 10 %)

Pakettihinta – perusrokotussarja (3 annosta):

139 €

(säästö: 16 %)

Varaa aika rokotukseen >>

 

Alle 16 vuotiaille. Punkkirokote antaa suojaa punkkien levittämää puutiaisaivotulehdusta eli TBE-virusta vastaan. Tautia kutsutaan myös puutiaisaivokuumeeksi. Perusrokotesarja sisältää kolme rokotuskertaa.

 

Yksittäinen rokote:

49 €

Pakettihinta – 2 annosta:

89 €

(säästö: 9 %)

Pakettihinta – perusrokotussarja (3 annosta):

125 €

(säästö: 15 %)

Varaa aika rokotukseen >>

 

Rokote estää jäykkäkouristusta ja kurkkumätää, jotka molemmat ovat vakavia tauteja ja voivat johtaa kuolemaan. Rokote on ainoa varma suoja, sillä sairastettu tauti ei suojaa jäykkäkouristukselta eikä kurkkumädältä.

Uusi 20-valenttinen pneumokokkirokote, joka korvaa vanhan 13-valenttisen rokotteen. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa muiden rokotteiden, kuten punkki- ja influenssarokotteen kanssa. Yksi annos antaa elinikäisen suojan.

Uusi tehokas vyöruusun (herpes zoster, HZ) ja postherpeettisenneuralgian (PHN) ehkäisyyn tarkoitettu rokote yli 50 -vuotta täyttäneille aikuisille ja 18 vuotta täyttäneille aikuisille, joilla on suurentunut vyöruusun riski. Rokotussarjaan kuuluu kaksi annosta eli aloitusannos ja 2 kk kuluttua annettava toinen annos. 

Yksittäinen rokote: 

250 €

Pakettihinta – koko rokotussarja (2 annosta):

475 €

(säästö: 5 %)

Arexvy on tarkoitettu vähintään 60-vuotiaille aikuisille RS-viruksen aiheuttaman alahengitystietaudin ehkäisemiseksi. RS-virus aiheuttaa maailmanlaajuisesti miljoonia ylä- tai alahengitystieinfektioita vuosittain.

Rokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta, joista toinen annos annetaan yhden kuukauden päästä ensimmäisestä ja kolmas kuuden kuukauden kuluttua ensimmäisestä. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa muiden rokotteiden kanssa.

Yksittäinen rokote: 

90 €

Pakettihinta – 2 annosta: 

169 €

(säästö: 6 %)

Pakettihinta – koko rokotussarja (3 annosta):

255 €

(säästö: 6 %)

Alle 16-vuotiaille. Rokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta, joista toinen annos annetaan yhden kuukauden päästä ensimmäisestä ja kolmas kuuden kuukauden kuluttua ensimmäisestä. Rokote on mahdollista ottaa yhtä aikaa muiden rokotteiden kanssa.

Yksittäinen rokote: 

80 €

Pakettihinta – 2 annosta: 

149 €

(säästö: 7 %)

Pakettihinta – koko rokotussarja (3 annosta):

215 €

(säästö: 10 %)

Rokote suojaa tuhkarokolta, sikotaudilta ja vihurirokolta sekä niiden aiheuttamilta jälkitaudeilta, kuten keuhkokuumeelta ja aivokalvontulehdukselta.

 

Keltakuume on hyttysen välityksellä leviävä vakava, akuutti virustauti, joka usein johtaa kuolemaan. Keltakuumetta esiintyy päiväntasaajan seuduilla Afrikassa (90 % tapauksista) sekä Etelä- ja Väli-Amerikassa.

 

Lavantautirokotetta käytetään suojaamaan lavantaudilta. Rokote annetaan henkilöille, jotka matkustavat alueille joissa on suuri riski saada Salmonella typhi-bakteerin aiheuttama lavantautitartunta.

 

Influenssarokotus on tehokas tapa suojautua influenssaa vastaan. Se antaa suojaa joka talvi esiintyvältä ja muuttuvalta kausi-influenssalta sekä sen jälkitaudeilta. Rokote voidaan antaa yli 6 kk ikäisille.

39,00 €

Varaa aika  >> 

 

Nenäsumutteena annettava influenssarokotus. Sopii 2-18 vuoden ikäisille lapsille ja nuorille. Rokotus auttaa suojaamaan rokotteen sisältämiltä neljältä viruskannalta sekä muilta niihin läheisesti liittyviltä viruskannoilta.

 

Korkea-annoksinen eli korkea-antigeeninen rokote, joka sisältää normaalia influenssarokotetta enemmän rokotteen vaikuttavia aineita. Sisältää nelinkertaisen määrän vaikuttavia aineita verrattuna tavalliseen influenssarokotteeseen. Rokote ei sisällä eläviä taudinaiheuttajia. Sopii vain yli 60-vuotiaille

80,00 €

Varaa aika  >> 

 

Rokote erityisesti Aasiaan matkaaville. Rokotussarja koostuu kahdesta annoksesta. Vain ajanvarauksella.

Varaa aika asiakaspalvelun kautta >>

 

Oman lääkeaineen pistäminen Rokotepisteen toimipisteessä. Pistos ja käynti kirjataan OmaKanta -palveluun.

Sairaanhoitajan vastaanotto

Korvien huuhtelu on yleinen ja turvallinen toimenpide, joka voi auttaa korvavahan kertymisen aiheuttamissa ongelmissa.

Joskus korvavaha voi kertyä korvakäytävään, aiheutta ärsytystä tai tukoksen. Korvavahan poisto onnistuu helposti korvahuuhtelulla apteekin Hyvinvointipisteellä.

Ennen toimenpidettä suosittelemme pehmentämään korvavaikkua muutaman päivän ajan. Pehmentäminen onnistuu esimerkiksi apteekista saatavilla korvavahaa pehmittävillä aineilla.

Varaa aika korvahuuhteluun >>

Käynti sairaanhoitajan vastaanotolla.

Käynti sairaanhoitajan vastaanotolla.

Apteekin Hyvinvointipisteellä voit ostaa seuraavia pikatestejä:
-D-vitamiini pikatesti
-Raudanpuutoksen pikatestaus (ferritini)
-Keliakiatesti
-Allergiatesti

Ompeleiden eli ”tikkien” poisto apteekilla sairaanhoitajan vastaanotolla. Ompeleiden poiston yhteydessä haavan kunto tarkistetaan. Ompeleet poistetaan ajanvarauksella.

Punkin poisto iholta apteekilla sairaanhoitajan vastaanotolla. Punkin poiston yhteydessä ihon kunto tarkistetaan. Tarvittaessa sairaanhoitaja voi ohjata hakeutumaan lääkäriin.

Haavahoito sairaanhoitajan vastaanotolla. Haavanhoitotuotteet ostetaan apteekilta.

Hoitaja tarkistaa haavan kunnon ja antaa haavan hoitoa varten jatko-ohjeistuksen sekä asettaa haavahoitotarvikkeet vastaanotolla.

Verenpaineen mittaus sairaanhoitajan vastaanotolla. Käynti sisältää pelkän verenpaineen mittauksen.