Laboratoriokokeet

Terveyspisteen Laboratoriokokeet Apteekissa (tulossa loppuvuodesta)

Loppuvuodesta voit hyödyntää uusia laboratoriokokeita ja pikatestausta apteekkimme Hyvinvointipisteellä. Nämä kokeet tarjoavat sinulle mahdollisuuden seurata terveyttäsi ja saada nopeasti tietoa tärkeistä arvoista kehossasi.

Laskimoverestä otetut laboratoriokokeet: Tarjoamme perinteisiä laskimoverestä otettavia laboratoriokokeita monipuolisesti. Nämä kokeet antavat tarkempaa tietoa esimerkiksi sokeri- ja kolesterolitasoista, maksa- ja munuaisarvoista sekä muista tärkeistä terveysindikaattoreista. Pääset Hyvinvointipisteellä laboratoriokokeisiin suoraan ilman erillistä lääkärin lähetettä.

Tarjoamamme laboratoriopaketit ovat:
-Terveystarkastuspaketti
-Kattava miehen terveystarkastuspaketti
-Kattava naisen terveystarkastuspaketti
-Kasvisyöjän laboratoriokokeet
-Raudanpuutepaketti
-Väsymyspaketti
-Kilpirauhaspaketti
-Liikkujan paketti

Henkilökuntamme ottaa verinäytteet turvallisesti ja mukavasti, ja saat tulokset nopeasti ja luotettavasti.

Perinteisten laskimoverikokeiden lisäksi tarjoamme pikatestejä suoraan apteekissa:

D-vitamiini Pikatestaus: D-vitamiinin puutos on yleinen ongelma, erityisesti pimeinä kuukausina. Pikatestauksellamme saat tietää D-vitamiinitasosi muutamassa minuutissa. Riittävä D-vitamiinitaso on tärkeä luuston, lihasten ja immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. Mittaamalla D-vitamiinitasosi Apteekin Hyvinvointipisteellä voit samalla käynnillä jo reagoida mahdolliseen puutostilaan vaihtamalla tehokkaampaan D-vitamiinivalmisteeseen.

Ferritiini Pikatestaus: Rautavarastojen mittaaminen on tärkeää erityisesti, jos tunnet olosi usein väsyneeksi tai sinulla on muita anemian oireita. Ferritiinitestimme antaa sinulle nopeasti kuvan kehosi rautavarastoista ja auttaa sinua ymmärtämään, tarvitsetko lisäravinteita tai muita hoitotoimenpiteitä.

Käynti Hyvinvointipisteellä on kätevää, ja pääset kokeisiin ajanvaraukella tai ilman. Koulutettu apteekin henkilökuntamme opastaa sinua koko prosessin ajan ja auttaa tulosten tulkinnassa. Kokeiden avulla voit olla aktiivinen osa omaa terveydenhuoltoasi ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä hyvinvoinnistasi.

Tervetuloa Hyvinvointipisteeseemme!