Yhteistyöapteekiksi

Nurse1-min (1)

Yhteistyöapteekiksi

Kasvata asiakaskuntaasi ja tarjoa lisäarvoa asiakkaillesi tulemalla Hyvinvointipisteen yhteistyöapteekiksi!

Hei apteekkari,

Oletko kiinnostunut tarjoamaan asiakkaillesi entistä kattavampia terveyspalveluita ja samalla kasvattamaan apteekkisi liiketoimintaa? Hyvinvointipiste tuo ammattimaisen ja laadukkaan terveyspisteen palvelut suoraan apteekkisi tiloihin “avaimet käteen” -tyylisesti. 

Yhteistyötiedustelut:
+358 44 243 5563
kalle@rokotepiste.fi

Hyvinvointipiste apteekissasi

 Apteekin Hyvinvointipiste tuo terveydenhuollon palvelut  apteekkeihin “avaimet käteen” -mallilla. Hoidamme puolestasi lupahakemuksista alkaen koko palvelukokonaisuuden valmiiksi apteekissasi. Apteekin Hyvinvointipisteellä asiakas voi käydä sairaanhoitajan vastaanotolla ja rokottautua kätevästi apteekkikäynnin yhteydessä. Hyvinvointipiste tuo terveyspalvelut apteekkiin kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tehostamme apteekin tilojen käyttöastetta, ja asiakkaat voivat varata ajan vastaanotolle varta vasten apteekin terveyspistetoimintaa varten kehitellyllä ajanvarauspalvelulla. Hyvinvointipisteen toiminta kasvattaa apteekin asiakasvirtaa ja tuo asiakkaat asioimaan yhä uudelleen apteekkiin – rokotusohjelmien rakenne ja terveyspalveluiden säännöllinen tarjoaminen luo vakituista asiakasvirtaa ja erottelee apteekin kilpailijoista. 

Hyvinvointipiste tarjoaa apteekin terveyspistetoimintaan erilaisia malleja: Hyvinvointipisteenä voi käyttää farmaseutin vapaata työpistettä tai vastavasti erillistä omaa tilaa apteekissa tai apteekin läheisyydessä. Apteekin Hyvinvointipiste mahdollistaa tehokkaamman yhteistyön apteekin käsitavaratuotteiden markkinoinnissa – esimerkiksi korvahuuhteluasiakkaalle voi vinkata matkaan korvavahaa pehmittävää tuotetta.

Apteekin Hyvinvointipiste tuo selkeää lisäarvoa apteekin asiakaskunnalle ja apteekkariyrittäjälle:

Lisäarvo asiakkaille: Hyvinvointipiste tarjoaa asiakkaillesi monipuolisia palveluita, kuten korvahuuhteluita, rokotuksia, terveysneuvontaa sairaanhoitajan vastaanoton palveluita. Nämä palvelut houkuttelevat uusia asiakkaita ja lisäävät nykyisten asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Kasvava terveyspalveluiden kysyntä: Yhä useammat ihmiset etsivät matalan kynnyksen terveyspalveluja, joita on helppo saavuttaa ja joihin ei tarvitse varata aikaa etukäteen. Hyvinvointipiste vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla nopeaa ja asiantuntevaa palvelua suoraan apteekin tiloissa.

Kilpailuetu: Hyvinvointipiste erottaa apteekkisi kilpailijoista ja auttaa sinua luomaan vahvan brändin apteekillesi terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Panostamalla terveyspalveluihin voit houkutella uusia asiakkaita ja pitää nykyiset asiakkaat tyytyväisinä.

Lisätuloja: Terveyspalveluiden tarjoaminen tuo lisää apteekille lisää liikevaihtoa. Tarjoamamme yhteistömalli on kannattavaa apteekkarille, ja palvelupakettimme houkuttelevat asiakkaita käyttämään enemmän Hyvinvointipisteen palveluita.

Synergia: Hyvinvointipisteen tarjoamat palvelut lisäävät apteekin käsikauppatavaroiden, kuten korvavahaa pehmittävien aineiden ja haavahoitotuotteiden, kysyntää asiakkaiden keskuudessa. Toimintamme tarjoaa yhteistyökanavan erilaisiin terveydenhuollon toimijoihin, jotka haluavat markkinoida erityiesti niissä apteekeissa, joissa on apteekin terveyspisteen palveluita.

Antti Mauno

Vastuulääkäri

Antilla on useiden vuosien työkokemus yleislääkärinä sekä johtotehtävissä. Antti toimii Rokotepisteen vastuulääkärinä ja lääketieteellisenä johtajana.

Kalle Starck

Toimitusjohtaja

Kalle vastaa yrityksen päivittäisestä toiminnasta sekä operatiivisesta sektorista. Turvallisuus Ja laadukas asiakaskokemus ovat lähellä Kallen sydäntä.

Liity kasvavaan joukkoon Hyvinvointipisteen yhteistyöapteekkeja

+358 44 243 5563

kalle@rokotepiste.fi