Rokotepisteen toiminta alkaa

Rokotepisteen toiminta alkaa

Rokotepalveluita tarjoavan Suomen Rokotepiste Oy toiminta käynnistyy 4.4. Tammiston Uudessa Apteekissa klo 10:00-12:50 rokotusvuorolla, josta tiimimme jatkaa tarjoamaan rokotuksia Mall of Triplan Apteekki 51:lle klo 14:10-17:00.

Toiminta alkaa tällä viikolla viidessä pilottiapteekissamme, joita ovat tiistaipäivän rokotepisteiden lisäksi Ruoholahden Uusi Apteekki, Kalasataman Apteekki ja Hertsin Apteekki. Tarjoamme rokotteita joustavasti ilman reseptiä ajanvarauksella ja ilman – kätevästi paikallisista apteekeista. Yhteistyö apteekkien kanssa onkin toimintamme ytimessä, ja haluamme tuoda tärkeitä rokotuksia, kuten puutaisaivokuume-, pneumokokki- ja vyöruusurokotuksia, saataville jokaiselle helposti ja edulliseen hintaan.

Rokotukset ovat tehokasta ennaltaehkäisevää lääkehoitoa. Erityisesti puutiasiaivokuumetapausten lukumäärän kasvaessa on tärkeää pitää huolta omasta TBE-rokotesuojasta riskialueilla, kuten Helsingissä. Rokoteteknologian kehityksen myötä olemme ylpeänä osana suomalaista terveydenhuoltoa parantamalla uusien rokotteiden, kuten Apexxnar-pneumokokkirokotteen ja Shingrix-vyöruusurokotteen saatavuutta madaltaen kynnystä ylläpitää omaa rokotesuojaa.

Kohti kesää 2023 kehitämme toimintaamme julkaisemalla ajanvarauspalvelumme ja lisäämällä yhteistyöapteekkien sekä kiertävien sairaanhoitaja-assistentti työpariemme lukumäärää.

Jaa tämä artikkeli

Uusimmat artikkelit

Ajankohtaista

Lapsen rokottaminen – vinkkejä ja ohjeita

Monelle vanhemmalle on tuttua, että rokotukset herättävät lapsissa murheita ja ahdistusta. Rokotustilanteessa lapset pelkäävät eniten pistämisen tuottamaa kipua, mutta myös vieras ihminen ja erikoinen tilanne

Laajasalon apteekki
Ajankohtaista

Rokotepisteiden määrä Uudellamaalla kaksinkertaistuu heinäkuussa

Rokotepiste Oy laajentaa palveluitaan Uudellamaalla! Avaamme viisi uutta toimipaikkaa heinäkuussa sekä laajennamme aukioloaikoja Rokotepisteillä Helsingissä. Tuomme Rokotepisteen entistä lähemmäksi sinua tuplaamalla toimipaikkojen lukumäärän. Uudet heinäkuussa