Hyvinvointipisteen toiminta Espoossa laajenee Sellon apteekkiin

Hyvinvointipiste aloittaa toimintansa Sellon apteekissa 19.2.2024. Sellon apteekissa palvelemme apteekin tiloista Hyvinvointipisteelle rajatulla Terveyspisteellämme. Sellossa tarjoamme mm. korvahuuhteluita, rokotuksia sekä pikatestausta.

Palvelemme aluksi sellossa maanantaisin ja torstaisin apteekilla klo 12-16. Toivomme jatkossa laajentavamme palveluaikoja myös muille päiville, mikäli kysyntää riittää.

Hyvinvointipisteen lanseeraus Sellon apteekissa on vastaus asiakkaidemme kasvavaan kysyntään terveydenhuollon peruspalveluille, jotka ovat helposti saavutettavissa ja nopeasti toteutettavissa, kätevästi apteekkikäynnin yhteydessä. Hyvinvointipisteellä pyrimme tarjoamaan henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua, joka keskittyy potilaan yksilöllisiin tarpeisiin ja hyvinvointiin.

Terveyspisteemme palveluvalikoima on suunniteltu tukemaan terveyttä ja hyvinvointia monipuolisesti. Korvahuuhtelut, rokotukset ja pikatestaus ovat vain esimerkkejä siitä, kuinka voimme auttaa asiakkaitamme pitämään huolta terveydestään matalan kynnyksen palveluiden kautta – varsinkin kun julkiselle puolelle on yhä vaikeampaa päästä hoitoon esimerkiksi korvahuuhteluiden osalta. Lisäksi suunnittelemme jatkuvasti palveluvalikoimamme laajentamista vastaamaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin.

Asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää Hyvinvointipisteen toimintaa kehitettäessä. Toivomme asiakkaidemme jakavan kokemuksiaan palveluistamme, jotta voimme jatkuvasti parantaa ja räätälöidä tarjontaamme vastaamaan paremmin asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Asiakaspalautetta voi antaa suoraan osoitteeseen info@rokotepiste.fi tai jollain paikallisella pisteellämme kasvotusten.

Odotamme innolla mahdollisuutta palvella teitä Sellon apteekin Hyvinvointipisteellä!

Jaa tämä artikkeli

Uusimmat artikkelit

Ajankohtaista

Sellon apteekin Hyvinvointipiste aloittaa toimintansa maanantaina 19.2.

Hyvinvointipisteen toiminta Espoossa laajenee Sellon apteekkiin Hyvinvointipiste aloittaa toimintansa Sellon apteekissa 19.2.2024. Sellon apteekissa palvelemme apteekin tiloista Hyvinvointipisteelle rajatulla Terveyspisteellämme. Sellossa tarjoamme mm. korvahuuhteluita, rokotuksia

Ajankohtaista

Lapsen rokottaminen – vinkkejä ja ohjeita

Monelle vanhemmalle on tuttua, että rokotukset herättävät lapsissa murheita ja ahdistusta. Rokotustilanteessa lapset pelkäävät eniten pistämisen tuottamaa kipua, mutta myös vieras ihminen ja erikoinen tilanne